Αγκίστρια BKK Gaff-R Light Slow Fall Assist Hooks M

7,50 9,90 

Τα BKK Gaff-R Assist Hook M είναι μια ευέλικτη επιλογή και είναι ειδικά σχεδιασμένα για την τεχνική του Slow Jigging, Light Slow Jigging & Shore Slow Jigging. Κατασκευασμένα με ένα φαρδύ κενό και ένα κοντό και λεπτό πανίσχυρο στέλεχος, ώστε να διευκολύνουν την διείσδυση ακόμη και με πολύ ελαφριά πίεση.

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σας αρέσει αυτό το προϊόν; Προσθέστε το στα αγαπημένα!

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Έχετε ερωτήσεις; Ρωτήστε τους ειδικούς!

(+30) 6976 9187 64 Καλέστε μας!

Προσιτές τιμές!

Value-for-Money προϊόντα

Εγγύηση Ποιότητας

Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός

Επαγγελματίες στο χώρο

Γνωρίζουμε τα προϊόντα μας!

Εύκολες Επιστροφές

Γρήγορα και εύκολα!

Περιγραφή

 

Η σειρά Assist Hook BKK GAFF-R Light Slow Fall έχει σχεδιαστεί για αρμάτωμα πλάνων, όταν απαιτείται μέγιστη αντοχή, για ψάρεμα Slow Jigging. Είναι χαμηλού βάρους, με χειρουργικά σχεδιασμένο αρπάδι, για να διαπερνά δυνατά σαγόνια χωρίς παραμόρφωση.

Τα BKK SF8065-CD είναι Assist Hooks, δεμένα σε ζευγάρια, με μεσαίου μήκους Assist Line σε Solid Ring. Είναι ίσια, με μεγάλη καμπύλη και παλέτα. Το αρπάδι τους είναι τεχνολογίας Delta Point και διασφαλίζει επιτυχημένα καρφώματα ακόμα και κατά τη βύθιση του πλάνου και με το Assist Line σε ελεύθερη κατάσταση.

Τα SF8065-CD M είναι σε νίκελ χρώμα με χειροποίητο γυάλισμα.

 

Σημαντική Διευκρίνιση : Όλα τα αγκίστρια BKK, τα οποία διαθέτουν την ένδειξη Ultra Antirust (UA), διαθέτουν επικάλυψη Hyper Shield. Το Hyper Shield είναι μια επιφανειακή, προστατευτική επίστρωση, η οποία – ανάλογα με την περιεκτικότητα του νερού σε αλάτι – μπορεί να μαυρίσει λόγω της χημικής της αντίδρασης με το θαλασσινό νερό. Αν και η συγκεκριμένη αντίδραση είναι μιας ήπιας μορφής οξείδωση, εκτός από την αλλαγή του χρώματος, δεν προκαλεί καμία άλλη αλλαγή στα αγκίστρια της BKK. Δεν είναι διάβρωση, δεν είναι σκουριά είναι απλά και μόνο αλλαγή του χρώματος από νίκελ σε μαύρο. Στην πραγματικότητα, η επίστρωση Hyper Shield θα γίνει πιο σκληρή, θα αποκτήσει μεγαλύτερη αντοχή, δεν θα ξεφλουδίσει και δεν θα προχωρήσει προς τον πυρήνα του αγκιστριού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αρπάδι Delta Point
  • Πανίσχυρο Assist Νήμα
  • Σχεδιασμένα να αντέχουν σε επιθέσεις μεγάλων θηραμάτων
  • Συσκευασία: 2 διπλά ζευγάρια
  • Επικάλυψη: Νίκελ
  • Κωδικός: SF8065-CD M
  • Ίσια
  • Με Παλέτα
  • Διαθέσιμα στα μεγέθη: 1, 1/0, 2/0, 3/0, 4/0

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,100 kg
Μέγεθος

, , , ,

Εταιρία

Εταιρία

BKK