Πλάνοι Shore Jigging Shinka Zoro

5,80 7,10 

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σας αρέσει αυτό το προϊόν; Προσθέστε το στα αγαπημένα!

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Έχετε ερωτήσεις; Ρωτήστε τους ειδικούς!

(+30) 6976 9187 64 Καλέστε μας!

Προσιτές τιμές!

Value-for-Money προϊόντα

Εγγύηση Ποιότητας

Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός

Επαγγελματίες στο χώρο

Γνωρίζουμε τα προϊόντα μας!

Εύκολες Επιστροφές

Γρήγορα και εύκολα!

Περιγραφή

Οι Shinka Zoro είναι μεγάλου μήκους και λεπτού προφίλ πλάνοι, ιδανικοί για παράκτιο ψάρεμα με Shore Jigging, οι οποίοι συνδυάζουν το τυπικό σχήμα ενός πλάνου, με το σχήμα μιας Ζαργάνας. Το σώμα του δεν είναι εντελώς συμμετρικό, καθώς περιλαμβάνει και στρογγυλές επιφάνειες, οι οποίες παρομοιάζουν την καρίνα ενός σκάφους και επίπεδες επιφάνειες, που τέμνονται μεταξύ τους. Η μία πλευρά του είναι στρογγυλή, ενώ η άλλη έχει δύο πλευρές οι οποίες τέμνονται.
Ο Shinka Zoro είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα σε δύο αντίθετες έννοιες, καθώς μπορεί με επιτυχία να ψαρευτεί και με κάθετο Jigging. Με τον Zoro μπορείτε να εκτελέσετε τα τυπικά γρήγορα και σύντομα χτυπήματα Jigging με το καλάμι σας, και να επιβραδύνετε το ρυθμό κατά τη διάρκεια των τελευταίων στρωμάτων της υδάτινης στήλης.

Παράγονται σε 5 χρώματα, από κλασικούς, φυσικούς χρωματισμούς, έως πλάνους με φωτεινές αποχρώσεις, για να διεγείρουν όλους τους θηρευτές, είτε κυνηγούν δραστήρια, είτε υπερασπίζονται την περιοχή τους. Διατίθενται σε 60, 80 και 100 γρ.

Τα Assist Hooks δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Μπορείτε να κάνετε συνδυασμό διπλών Assist Hooks στο κεφάλι, ή διπλό αρμάτωμα με Single Assist στην ουρά.

ΜΗΚΟΣ ΒΑΡΟΣ
17.5 cm 60 gr
18.5 cm 80 gr
19.5 cm 100 gr

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,200 kg
Εταιρία

Βάρος

, ,

Βάρος Τεχνητού

51 – 75 γρ, 76 – 100 γρ

Χρώμα

, , , ,

Εταιρία

Shinka