Τεχνητό Shinka Slayer Pencil

6,20 

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σας αρέσει αυτό το προϊόν; Προσθέστε το στα αγαπημένα!

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Έχετε ερωτήσεις; Ρωτήστε τους ειδικούς!

(+30) 6976 9187 64 Καλέστε μας!

Προσιτές τιμές!

Value-for-Money προϊόντα

Εγγύηση Ποιότητας

Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός

Επαγγελματίες στο χώρο

Γνωρίζουμε τα προϊόντα μας!

Εύκολες Επιστροφές

Γρήγορα και εύκολα!

Περιγραφή

Το Sinka Slayer Pencil είναι ένα τεχνητό για τους φίλους του Light Rock Fishing, που αναζητούν τις διαφορετικές προσεγγίσεις στο ψάρεμά τους. Το Sinka Slayer μιμείται το μικρόψαρο εκείνο, το οποίο φαίνεται πιο άκαμπτο στον οριζόντιο άξονα, με ρεαλιστική όμως κίνηση, η οποία παραπέμπει σε γόνο ψαριού, όσο καμιά άλλη. Παρατηρείστε τα μικρά ψάρια: πολλές φορές και ειδικά όταν νιώθουν ότι απειλούνται, κινούνται γρήγορα στο νερό δίχως έντονες κινήσεις του σώματος, της ουράς, ή των πτερυγίων τους. Όταν τα ψάρια επιτάσσουν ρεαλισμό για να χτυπήσουν και όταν, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα μικρόψαρα είναι ο κεντρικός στόχος των θηρευτών, τα Pencils σαν και αυτό αποκτούν ιδιαίτερη αξία.

Το Sinka Slayer Pencil είναι ένα τεχνητό το οποίο θα σας αποδώσει με μια ήπια, αργή προς μέτρια ανάκτηση. Θα παρουσιάσει φυσική κίνηση, με σχετικά σταθερό το μπροστινό μέρος, πολύ ελαφρύ Rolling και αρκετό Wobbling. Με κάθε χτύπημα του καλαμιού, θα διαπιστώσετε ότι κινείται σε τυχαίες κατευθύνσεις, πάντοτε όμως παραμένοντας σε οριζόντια στάση ως προς το βυθό. Αυτό το χαρακτηριστικό συνδυάζεται με την οριζόντια βύθιση, με έντονο τρέμουλο. Ψαρέψτε το Sinka Slayer Pencil με Twitches, με ήπια, παρατεταμένα συρσίματα του καλαμιού, δώστε του λίγη ζωή και έπειτα κάντε παύση και αφήστε το βυθιστεί για λίγο.

Η απουσία γλώσσας, όπως και σε όλα τα Pencil, το κάνει πιο απαιτητικό στις ανακτήσεις, μα την ίδια στιγμή, του δίνει ελευθερία και ποικιλία κινήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και καθώς αποκτάτε εξοικείωση να δίνει σχεδόν μηδενικά μπλεξίματα στις ρηχοτοπιές. Την ίδια στιγμή μπορεί να «ψάξει» από βυθό έως μεσόνερα με πολύ έξυπνους τρόπους και με αιχμή του το οριζόντιο και συνεπές ακόμα και σε ρέματα, οριζόντιο βύθισμα με δονήσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 5,0 εκ
  • Βάρος: 8,0 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,200 kg
Εταιρία

Βάρος

Μέγεθος

Βάρος Τεχνητού

0 – 10 γρ

Χρώμα

, , , , , , ,

Εταιρία

Shinka