Καλάμια Daiwa Tournament AGS Spinning

396,00 460,80 

Εξαιρετικής ποιότητας καλάμι Spinning από την Daiwa για το οποίο εύκολα μπορεί κάποιος να πει, ότι είναι από τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά του Spinning.

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σας αρέσει αυτό το προϊόν; Προσθέστε το στα αγαπημένα!

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Έχετε ερωτήσεις; Ρωτήστε τους ειδικούς!

(+30) 6976 9187 64 Καλέστε μας!

Προσιτές τιμές!

Value-for-Money προϊόντα

Εγγύηση Ποιότητας

Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός

Επαγγελματίες στο χώρο

Γνωρίζουμε τα προϊόντα μας!

Εύκολες Επιστροφές

Γρήγορα και εύκολα!

Περιγραφή

Εξαιρετικής ποιότητας καλάμι Spinning από την Daiwa για το οποίο εύκολα μπορεί κάποιος να πει, ότι είναι από τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά του Spinning.

Το νέο μοντέλο Daiwa Tournament AGS έχει ανακατασκευαστεί πλήρως ώστε να επωφεληθεί από τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσει η Daiwa. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, η Daiwa αύξησε λίγο την ευαισθησία του νέου AGS Tournament, μειώνοντας ελάχιστα την σκληρότητα. Αυτό σας βοηθά όταν ερευνάτε έναν τόπο, καθώς σας μεταφέρει άμεσα κάθε ερέθισμα στο καλάμι σας, ενώ επίσης βελτιώνει τις επιδόσεις του στη χρήση σιλικονούχων δολωμάτων.

Η Daiwa έχοντας χρησιμοποιήσει 100% υλικό Carbon SVF (Super High Volume Fiber) με τεχνολογία Nanoplus, κατασκεύασε ένα ανώτερα τεχνολογικό καλάμι, αλλά πολύ ελαφρύ, με απίστευτη ικανότητα κύρτωσης και το σημαντικότερο, μηδαμινή αλλοίωση συμπεριφοράς στο χρόνο. Τα περισσότερα καλάμια μετά από κάποιο χρόνο χρήσης, έχουν χάσει την αρχική συμπεριφορά τους, κάτι που δεν θα συμβεί με το Daiwa AGS Tournament.

Αυτό το καλάμι σας μεταφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση του τεχνητού σας, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε όχι μόνο αν το τεχνητό σας κολυμπάει σωστά, αλλά ακόμα αν έχει μπλεχτεί η σαλλαγκιά του, ή έχει πιαστεί κάποιο φύκι. Σε πραγματικό χρόνο θα νιώσετε και την πιο ανεπαίσθητη τσιμπιά, ενώ το κάρφωμα γίνεται σε πρώτο χρόνο, μόνο από την επαναφορά του καλαμιού. Κάθε κίνηση, ή ερέθισμα του τεχνητού μεταδίδεται αμέσως στον χρήστη, λόγω της ευαισθησίας του blank. Αντίστροφα κάθε κίνηση που πραγματοποιείτε, όσο μικρή και να είναι μεταδίδεται στο τεχνητό, κάνοντας το Twitching και το παιχνίδι στην επιφάνεια του νερού. Χάριν της χρήσης του πυκνού υλικού SVF™ Carbon σε συνδυασμό με τις ιδιότητες της Σταυρωτής Πλέξης σε γωνία 45º η οποία μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες θραύσης, το Daiwa Tournament SW AGS είναι πολύ ελαφρύ και στιβαρό. Η επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση γίνεται σχεδόν αμέσως μετά τη βολή.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένο από 100% Carbon SVF (Super High Volume Fiber) με τεχνολογία Nanoplus
  • Τεχνολογία x45x FullShield για αντίσταση κατά των κυρτώσεων
  • Σύστημα Ένωσης των Στελεχών V-Joint
  • Χαμηλού Βάρους Δετοί Οδηγοί AGS, κατασκευασμένοι από υλικό Carbon
  • Βάση Μηχανισμού Fuji TVS
  • Ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή με υψηλής ποιότητας υλικό EVA
  • Δράση Regular
  • Αναδιπλούμενο Άγκιστρο Τεχνητού Fuji
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Βάρος Τεχνητού
TNAGS862HMHFSCF 2,59 μ 2 133 εκ 152 γρ 9 10-35 γρ
TNAGS902HFSCF 2,72 μ 2 141 εκ 181 γρ 9 14-42 γρ
TNAGS1002HXHFSCF 3,05 μ 2 157 εκ 197 γρ 9 14-56 γρ

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,500 kg
Εταιρία

Action

10-35 γρ, 14-42 γρ, 14-56 γρ

Εταιρία

Daiwa