Καλάμι Daiwa Lexa Seabass

189,00 195,00 

Τα καλάμια Lexa, προσφέρουν εξαιρετική σχέση τιμής – απόδοσης και ενσωματώνουν πολλές από τις αποκλειστικές κατασκευαστικές τεχνολογίες της Daiwa σε καλάμια Seabass.

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σας αρέσει αυτό το προϊόν; Προσθέστε το στα αγαπημένα!

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Έχετε ερωτήσεις; Ρωτήστε τους ειδικούς!

(+30) 6976 9187 64 Καλέστε μας!

Προσιτές τιμές!

Value-for-Money προϊόντα

Εγγύηση Ποιότητας

Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός

Επαγγελματίες στο χώρο

Γνωρίζουμε τα προϊόντα μας!

Εύκολες Επιστροφές

Γρήγορα και εύκολα!

Περιγραφή

Το πρώτο χαρακτηριστικό που θα σας εντυπωσιάσει στο Daiwa Lexa Seabass είναι η εμφάνισή του. Δύσκολα θα βρείτε στην αγορά καλάμι με τόσο όμορφο φινίρισμα. Και όταν το πιάσετε στα χέρια σας, η εικόνα θα συμπληρωθεί από το χαμηλό του βάρος. Τα καλάμια Lexa, προσφέρουν εξαιρετική σχέση τιμής – απόδοσης και ενσωματώνουν πολλές από τις αποκλειστικές κατασκευαστικές τεχνολογίες της Daiwa σε καλάμια Seabass.

Ξεκινώντας την παρουσίαση του καλαμιού, το Lexa Seabass είναι ένα πολύ επιθετικό καλάμι με χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για τους λάτρεις των… φρένων. Με Fast Action και άκρως επιθετικό χαρακτήρα, μεταμορφώνεται σε ένα καλάμι για σκληρά παιχνίδια και τεχνικό ψάρεμα.

Από την πρώτη στιγμή που θα πιάσετε ένα καλάμι της σειράς Lexa στα χέρια σας θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο ελαφρύ και εξαιρετικά γρήγορο είναι. Θα σας παρέχει πολύ εύκολο και ευχάριστο χειρισμό και σας επιτρέπει να ψαρέψετε για ώρες, χωρίς μεγάλη κόπωση. Ο σχεδιασμός του είναι προσεκτικά μελετημένος χιλιοστό προς χιλιοστό, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ένα ξεκούραστο, ποιοτικό και άκρως τεχνικό καλάμι. Το Daiwa Lexa συμβάλει σε τεράστιο βαθμό στην καλύτερη απόδοση των τεχνητών.

Η δράση της κορυφής του Daiwa Lexa είναι τέτοια που σας παρέχει την απαιτούμενη ευαισθησία, ώστε να είστε “συνδεδεμένος” και χειρίζεστε το τεχνητό σας με ακρίβεια. Η δράση κορυφής μας δίνει την απόλυτη αίσθηση και έλεγχο του τεχνητού δολώματος και μας επιτρέπει να καρφώσουμε σε πρώτο χρόνο. Έτσι μειώνετε σημαντικά και τον κίνδυνο της απώλειας του θηράματός σας.

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας HVF Nanoplus προσφέρει γρήγορη και σφιχτή δράση του blank και επιτρέπει την επίτευξη μεγάλων αποστάσεων στις ρίψεις, ακόμα και κόντρα στον καιρό. Το σώμα των Lexa, διαθέτει εξαιρετικά αποθέματα ισχύος, ενώ ταυτόχρονα είναι και ελαφρύ και δυνατό, λόγω της χρήσης νανοτεχνολογίας. Η κατασκευή με την τεχνολογία X45 μειώνει την συστροφή κατά τη διάρκεια των βολών και της μάχης και επιτρέπει πιο στοχευμένες ρίψεις.

 

Μοντέλο Μήκος Βάρος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Οδηγοί Βάρος Τεχνητού
902HMHFS 2,74 μ 137 γρ 2 142 εκ 9 10 – 35 γρ
962HMHFS 2,90 μ 146 γρ 2 150 εκ 9 10 – 35 γρ

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,500 kg
Εταιρία

Μοντέλο

,

Εταιρία

Daiwa