Καλάμια Daiwa Saltist Seabass

198,00 244,00 

Η Daiwa κατασκεύασε στην σειρά Saltist Seabass πολλά, τεχνικά καλάμια τα οποία ανταποκρίνονται σε διάφορες παραλλαγές της κατηγορίας Seabass από την ακτή, ή το σκάφος.

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σας αρέσει αυτό το προϊόν; Προσθέστε το στα αγαπημένα!

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Έχετε ερωτήσεις; Ρωτήστε τους ειδικούς!

(+30) 6976 9187 64 Καλέστε μας!

Προσιτές τιμές!

Value-for-Money προϊόντα

Εγγύηση Ποιότητας

Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός

Επαγγελματίες στο χώρο

Γνωρίζουμε τα προϊόντα μας!

Εύκολες Επιστροφές

Γρήγορα και εύκολα!

Περιγραφή

Το νέο Daiwa Saltist Seabass ήρθε για να μας εντυπωσιάσει με την ποιότητα κατασκευής του. Η Daiwa κατασκεύασε στην σειρά Saltist Seabass πολλά, τεχνικά καλάμια τα οποία ανταποκρίνονται σε διάφορες παραλλαγές της κατηγορίας Seabass από την ακτή, ή το σκάφος. Στην Ελλάδα εισάγονται τα μοντέλα τα οποία ανταποκρίνονται περισσότερο στο ψάρεμα Λαβρακιού, όπως αυτό εξασκείται στη Μεσόγειο, από μικρά και σιλικονούχα τεχνητά, μέχρι μεγαλύτερα με μέγεθος και βάρος.

Όλα τα καλάμια της σειράς Saltist Seabass έχουν κατασκευαστεί με πρωτοποριακές τεχνολογίες της Daiwa όπως το υλικό SVF (Super High Volume Fiber) Carbon, με περιέλιξη ινών σε γωνία 45º.

Η ευαισθησία των Saltist έχει αυξηθεί, όχι μόνο λόγω της υψηλής πυκνότητας υλικού SVF, αλλά και της πλέξης x45, μειώνοντας ελάχιστα την σκληρότητα. Αυτό σας βοηθά όταν ερευνάτε έναν τόπο, ή όταν πρέπει να χειριστείτε θηράματα από δύσκολα σημεία, όπως άκρες βράχων, καθώς σας μεταφέρει άμεσα κάθε ερέθισμα στο καλάμι σας, ενώ επίσης βελτιώνει τις επιδόσεις του στη χρήση Micro Jigs.

Η Daiwa έχοντας χρησιμοποιήσει 100% υλικό Carbon SVF (Super High Volume Fiber) με τεχνολογία Nanoplus, κατασκεύασε ένα ανώτερα τεχνολογικό καλάμι, αλλά πολύ ελαφρύ, με απίστευτη ικανότητα κύρτωσης και το σημαντικότερο, μηδαμινή αλλοίωση συμπεριφοράς στο χρόνο. Τα περισσότερα καλάμια μετά από κάποιο χρόνο χρήσης, έχουν χάσει την αρχική συμπεριφορά τους, κάτι που δεν θα συμβεί με το Daiwa Saltist.

Αυτό το καλάμι σας μεταφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση του τεχνητού σας, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε όχι μόνο αν το τεχνητό σας κολυμπάει σωστά, αλλά ακόμα αν έχει μπλεχτεί η σαλλαγκιά του, ή έχει πιαστεί κάποιο φύκι. Σε πραγματικό χρόνο θα νιώσετε και την πιο ανεπαίσθητη τσιμπιά, ενώ το κάρφωμα γίνεται σε πρώτο χρόνο, μόνο από την επαναφορά του καλαμιού. Κάθε κίνηση, ή ερέθισμα του τεχνητού μεταδίδεται αμέσως στον χρήστη, λόγω της ευαισθησίας του blank. Αντίστροφα κάθε κίνηση που πραγματοποιείτε, όσο μικρή και να είναι μεταδίδεται στο τεχνητό, κάνοντας το Twitching και το παιχνίδι στην επιφάνεια του νερού. Χάριν της χρήσης του πυκνού υλικού SVF™ Carbon σε συνδυασμό με τις ιδιότητες της Σταυρωτής Πλέξης σε γωνία 45º η οποία μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες θραύσης, το Daiwa Saltist Seabass είναι πολύ ελαφρύ και στιβαρό. Η επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση γίνεται σχεδόν αμέσως μετά τη βολή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένο 100% από υλικό Carbon SVF με τεχνολογία Nanoplus
  • Επίστρωση Φύλλων Xarbon X45 με ενίσχυση Braiding X
  • Σύστημα Ένωσης των στελεχών V-Joint
  • Οδηγοί Fuji Aconite
  • Ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή Daiwa με υψηλής ποιότητας υλικό EVA
  • Δράση Κορυφής Regular – Fast
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Οδηγοί Βάρος Action
SLT832HMHFSAF 2,51 μ 2 130 εκ 9 130 γρ 7-35 γρ
SLT902HFSAF 2,74 μ 2 142 εκ 9 156 γρ 14-42 γρ
SLT1002HFSAF 3,05 μ 2 157 εκ 10 181 γρ 14-42 γρ

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,500 kg
Εταιρία

Action

2,74m/14-42gr, 3,05m/14-42gr, 7-35gr

Εταιρία

Daiwa